Ohita navigaatio

VIP-tilat

VIP-tilan voit varata käyttöösi täältä


Tampere

VIP-tila 1

Ravintola Hookissa ensimmäisenä avatttu VIP-tila on nyt remontoitu ja mukailee ravintolan alkuperäistä ja autenttista merirosvoteemaa. Tilaan mahtuu kerralla noin 28 henkilöä. Tila on tarkoitettu ryhmille ja yrityksille, ja sopiikin erinomaisesti yksityistilaisuuksiin tai kokoustilaksi. VIP-tilassa on mahdollisuus yhdistää asiakkaan oma tietokone tilan projektoriin. Tähän tarvittavat piuhat löytyvät ravintola Hookista.
Viikonloppuisin tila vapautetaan tarpeen vaatiessa ravintolan normaaliin asiakaskäyttöön.​​​

VIP-tilassa voit seurata myös urheilutapahtumia isolta screeniltä.

VIP-tilan voit varata käyttöösi täältä.

VIP-tila 2

Uusimpana avattu sport-henkinen suuri VIP-tila, johon mahtuu kerralla jopa 90 henkilöä. Tila on tarkoitettu isommille ryhmille ja yrityksille, ja sopiikin erinomaisesti yksityistilaisuuksiin kuten kokouksiin tai juhliin. VIP-tilassa on mahdollisuus yhdistää asiakkaan oma tietokone tilan projektoriin.

VIP-tilassa voit seurata myös urheilutapahtumia isolta screeniltä.​

VIP-tilan voit varata käyttöösi täältä.

VIP-tila 3, Street Bar

Katutason Street Bar on varattavissa myös VIP-tilaksi. Tilaan mahtuu noin 25 henkilöä. Tila soveltuu ryhmille ja yrityksille, ja se sopii erinomaisesti yksityistilaisuuksiin.

VIP-tilan voit varata käyttöösi täältä.


Helsinki

​Helsingin Hookissa on myös VIP-tila, johon mahtuu jopa 35 henkilöä. Tila on tarkoitettu isommille ryhmille ja yrityksille, ja sopiikin erinomaisesti yksityistilaisuuksiin sekä kokoustilaksi. VIP- tilassa on mahdollisuus yhdistää asiakkaan oma tietokone tilan projektoriin. Tähän tarvittavat piuhat löytyvät ravintola Hookista.
Viikonloppuisin tila vapautetaan tarpeen vaatiessa ravintolan normaaliin asiakaskäyttöön.


Turku

Turun Hookin alakertakabinetti ja parvi tarjoavat yhteensä asiakaspaikkoja yli sadalle ruokailijalle.

Kabinettimme tarjoaa tilat 20-30 hengelle pöytäjärjestyksestä riippuen. Tilassa on TV, johon on mahdollista yhdistää tietokone hdmi-piuhalla.

Parvi tarjoaa tilat 20-25 hengelle pöytäjärjestyksistä riippuen. Tilassa on TV.